Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

tiistai 12.11.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Pestobroileria ja helmicouscous (L)  10,50

Valkosipuli-parmesankuorrutettua lohta,
hollandaise-kastiketta
ja paahdettua perunasalaattia (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, risotto,
friteerattua varsiparsakaalia
ja herukkasiirappia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Pesto flavoured chicken
and pearl couscous (L)  10,50

Salmon gratinated with garlic and Parmesan,
sauce Hollandaise
and roasted potato salad (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak, risotto,
deep fried broccolini
and currant syrup (L, GL)  19,50

 

keskiviikko 13.11.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Kuhamurekepihvit, kermakastiketta
ja ruohosipuliperunaa (L, GL)  10,50

Paahdettua naudan ulkofileetä,
punaviinikastiketta
ja dijon-kermaperunaa (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, risotto,
friteerattua varsiparsakaalia
ja herukkasiirappia (L, GL)  19,50

 

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Ground zander patties, cream sauce
and chives potatoes (L, GL)  10,50

Roasted beef sirloin, red wine sauce and
Dijon flavoured Dauphinoise potatoes  (L, GL) 13,00

Beef tenderloin steak, risotto,
deep fried broccolini
and currant syrup (L, GL)  19,50

 

torstai 14.11.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Paistettua broileria, paahdettua valkosipulikastiketta
ja pippuriperunaa (L, GL)   10,50

Pariloitua lohta, kurkuma-yrttiriisiä
ja avokadocrème (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, risotto,
friteerattua varsiparsakaalia
ja herukkasiirappia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Fried chicken, roasted garlic sauce
and peppery potatoes (L, GL)  10,50

Grilled salmon, turmeric-herb rice
and avocado crème (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak, risotto,
deep fried broccolini
and currant syrup (L, GL)  19,50

 

perjantai 15.11.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Häränlihaburger, coleslaw-salaattia
ja maalaisranskalaisia (L)  10,50

Paistettua kuhaa, tomaatti-pippurivoi
ja perunasosetta (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, risotto,
friteerattua varsiparsakaalia
ja herukkasiirappia (L, GL)   19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Beef burger, coleslaw
and country French fries (L)  10,50

Fried zander, tomato-pepper butter
and mashed potatoes (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak, risotto,
deep fried broccolini
and currant syrup (L, GL)  19,50

 

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.