Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

keskiviikko 21.11.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Paahdettua härän ulkofileetä, viinikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L GL)  10,50

Talon kalapuikkoja, maustekurkkumajoneesi
ja bataattiranskalaisia (L)   13,00

Härän sisäfileepihvi, pippuri-kermakastiketta
ja lohkoperunoita (L, GL)   19,50

 

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Roasted sirloin of beef, wine sauce
and garlic potatoes (L, GL)  10,50

Home made fish fingers, pickled cucumber mayonnaise
and sweet potato fries (L)  13,00

Beef tenderloin, creamy pepper sauce
and wedge fries (L, GL)  19,50

torstai 22.11.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Chorizo-dijon-pastaa, parmesanjuustoa
ja rucolaa (L)  10,50

Kevyesti savustettua lohta, pinaattiöljyä
ja bataatti-perunapyree (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, pippuri-kermakastiketta
ja lohkoperunoita (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Pasta with chorizo and Dijon,
Parmesan cheese and rucola (L)  10,50

Lightly smoked salmon, spinach oil
and potato-sweet potato purée (L, GL)  13,00

Beef tenderloin, creamy pepper sauce
and wedge fries (L, GL)  19,50

perjantai 23.11.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Possun ylikypsää kassleria, savukermakastiketta
ja paahdettua perunaa (L, GL)  10,50

Paistettua kuhaa, juurespyree
ja purjoperunaa (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, pippuri-kermakastiketta
ja lohkoperunoita (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Extra tender pork neck, smoky cream sauce
and roasted potatoes (L, GL)  10,50

Fried zander, root vegetable purée
and leek potatoes (L, GL)  13,00

Beef tenderloin, creamy pepper sauce
and wedge fries (L, GL)  19,50

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Uutta!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.