Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

torstai 18.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Häränliha-aurajuustopastaa (L)  10,50

Kala-jättirapuvarras, tilli-sitruunaöljyä
ja valkoviinirisotto (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, chili-béarnaisekastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Pasta with beef and blue cheese (L)  10,50

Fish and scampi skewer, dill-lemon oil
and white wine risotto (L, GL)  13,00

Beef tenderloin, chili Béarnaise sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

perjantai 19.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Ylikypsää häränrintaa, pippuri-kermakastiketta
ja timjamilohkoperunoita (L, GL)  10,50

Pestolohta ja bataatti-perunapyree (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, chili-béarnaisekastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Tender beef brisket, creamy pepper sauce
and thyme flavoured potato wedges (L, GL)  10,50

Pesto salmon and potato-sweet potato purée (L, GL)  13,00

Beef tenderloin, chili Béarnaise sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Uutta!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.