Kapun lounas
Nauti päivittäin vaihtuva lounas.
Ravintola Kapteeninhuone
Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.
Lounaspassi
Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.
torstai 22.5.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,50
Grillattua broileria – 13,50
– ja caesarsalaattia (L)
Loimusiikaa – 18,00
– tillivoita ja paahdettua perunaa (L, G)
Naudan petite tender – 26,00
– balsamicoa, maustevoita ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
perjantai 23.5.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,50
Hiiligrillattua possua – 13,50
– ja parmesaanirisottoa (L, G)
Loimusiikaa – 18,00
– tillivoita ja paahdettua perunaa (L, G)
Naudan petite tender – 26,00
– balsamicoa, maustevoita ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
lauantai 24.5.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
sunnuntai 25.5.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
maanantai 26.5.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,50
Hiiligrillattua broileria – 13,50
– ja feta-mansikkasalaattia (L, G)
Loimutettua siikaa – 18,00
– kesäperunaa ja yrttivoita (L, G)
Naudan petite tender – 26,00
– aiolia ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
tiistai 27.5.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,50
Hernerisottoa – 13,50
– ja katkarapuja (L, G)
Hiiligrillattua naudan bavettea – 18,00
– vesimelonisalsaa,
limemajoneesia ja crispers-perunoita (L, G)
Naudan petite tender – 26,00
– aiolia ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
keskiviikko 28.5.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,50
Kapun lihapullat – 13,50
– pippurikastiketta ja timjamilohkoperunaa (L, G)
Hiiligrillattua lohta – 18,00
– kurkkujogurttia ja porkkanapannukakkua (L, G)
Naudan petite tender – 26,00
– aiolia ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
torstai 29.5.
Hyvää helatorstaita!
perjantai 30.5.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,50
Pulled pork burger – 13,50
– cheddarjuustoa ja frittiperunaa (L)
Hiiligrillattua lohta – 18,00
– kurkkujogurttia ja porkkanapannukakkua (L, G)
Naudan petite tender – 26,00
– aiolia ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
lauantai 31.5.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
sunnuntai 1.6.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00