Kapun lounas
Nauti päivittäin vaihtuva lounas.
Ravintola Kapteeninhuone
Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.
Lounaspassi
Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.
keskiviikko 9.10.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Kurpitsakeittoa – 12,70
– ja ylikypsää possua (L, G)
Paistettua nieriää – 18,00
– paahdettua puikulaa ja sienikermaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viherpippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
torstai 10.10.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Karjalanpaistia – 12,70
– perunamuusia ja rosmariinipuolukkaa (L, G)
Paistettua nieriää – 18,00
– paahdettua puikulaa ja sienikermaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viherpippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
perjantai 11.10.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Sloppy Joe -hot dog – 12,70
– salsamajoneesia ja nachoja (L)
Paneroitua turskaa – 18,00
– piparjuurivoita, pinaattia ja perunamuusia (L)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viherpippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
maanantai 14.10.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Kurpitsarisotto – 12,70
– ja paahdettuja chorizopyöryköitä (L, G)
Paneroitua kuhaa – 18,00
– porkkanapyrettä ja pikkelöityä fenkolia (L)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– aurakermaa ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
tiistai 15.10.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Naudanfilestroganoff – 12,70
– savusmetanaa, maustekurkkua ja riisiä (L, G)
Paneroitua kuhaa – 18,00
– porkkanapyrettä ja pikkelöityä fenkolia (L)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– aurakermaa ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
keskiviikko 16.10.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Grillattua kanaa – 12,70
– basilikajogurttia ja lohkoperunaa (L, G)
Paistettua siikaa – 18,00
– muhennettua pinaattia ja sitruunaperunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– aurakermaa ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
torstai 17.10.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Ylikypsää possua – 12,70
– pippurimuusia ja herkkusienikastiketta (L, G)
Paahdettua lohta – 18,00
– remouladea ja kukkakaalia (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– aurakermaa ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
perjantai 18.10.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Jauhelihalasagnea – 12,70
– ja oliivi-basilikasalaattia (L)
Paahdettua lohta – 18,00
– remouladea ja kukkakaalia (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– aurakermaa ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00