Skip to main content

Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 5.6.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Pestorisottoa,
parmesaania ja grillattua broileria (L, G) 12,70

Paistettua lohta,
kesäperunaa ja tillimajoneesia (L, G) 18,00

Naudan sisäfilepihvi,
mangosalsaa, savuvoita ja frittiperunaa (L, G) 26,00

Päivän jälkiruoka 4,00

Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00

Pesto risotto,
parmesan and grilled chicken (L, G) 12,70

Fried salmon,
summer potatoes and dill mayonnaise (L, G) 18,00

Beef tenderloin,
mango salsa, smoked butter and fried potatoes (L, G) 26,00

Dessert of the day 4,00

tiistai 6.6.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Jauhelihapihvit,
lohkoperunaa ja valkosipulimajoneesia (L, G) 12,70

Paistettua lohta,
kesäperunaa ja tillimajoneesia (L, G) 18,00

Naudan sisäfilepihvi,
mangosalsaa, savuvoita ja frittiperunaa (L, G) 26,00

Päivän jälkiruoka 4,00

Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00

Minced meat steaks,
potato wedges and garlic mayonnaise (L, G) 12,70

Fried salmon,
summer potatoes and dill mayonnaise (L, G) 18,00

Beef tenderloin,
mango salsa, smoked butter and fried potatoes (L, G) 26,00

Dessert of the day 4,00

keskiviikko 7.6.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Burrata-mansikkasalaattia,
pinjaa ja viikunabalsamicoa (L, G) 12,70

Loimutettua siikaa, hiiligrillattua perunaa,
gribiche-kastiketta ja sitruunavoita (L, G) 18,00

Naudan sisäfilepihvi,
mangosalsaa, savuvoita ja frittiperunaa (L, G) 26,00

Päivän jälkiruoka 4,00

Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00

Strawberry burrata salad,
pine nuts and fig balsamic (L, G) 12,70

Blazed whitefish, charcoal-grilled potatoes,
gribiche sauce and lemon butter (L, G) 18,00

Beef tenderloin,
mango salsa, smoked butter and fried potatoes (L, G) 26,00

Dessert of the day 4,00

torstai 8.6.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Paahdettua kanaa,
romescoa, paksoita ja
paahdettua perunaa (L, G) 12,70

Loimutettua siikaa, hiiligrillattua perunaa,
gribiche-kastiketta ja sitruunavoita (L, G) 18,00

Naudan sisäfilepihvi,
mangosalsaa, savuvoita ja frittiperunaa (L, G) 26,00

Päivän jälkiruoka 4,00

Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00

Roasted chicken,
romesco, bok choy and roasted potatoes (L, G) 12,70

Blazed whitefish, charcoal-grilled potatoes,
gribiche sauce and lemon butter (L, G) 18,00

Beef tenderloin,
mango salsa, smoked butter and fried potatoes (L, G) 26,00

Dessert of the day 4,00

perjantai 9.6.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Rapurisottoa,
lohitartar ja parsaa (L, G) 12,70

Rotukarjan burger
ja frittiperunaa (L, G) 18,00

Naudan sisäfilepihvi,
mangosalsaa, savuvoita ja frittiperunaa (L, G) 26,00

Päivän jälkiruoka 4,00

Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00

Crayfish risotto,
salmon tartar and asparagus (L, G) 12,70

Beef burger and fried potatoes 18,00

Beef tenderloin,
mango salsa, smoked butter and fried potatoes (L, G) 26,00

Dessert of the day 4,00

Tarjoilemme lounaan
ma-pe 11-14.

Tervetuloa!


Our lunch is served
Mon-Fri from
11am to 2pm.

Welcome!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.