Kapun lounas

Nauti päivittäin vaihtuva lounas.

Ravintola Kapteeninhuone

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.

perjantai 24.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Parmesaanirisottoa – 12,70
– lohicevicheä, yrttisalaattia ja frittirapuja (L)

Hiiligrillattu brisket – 18,00
– porkkanapyrettä ja dirty fries (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– srirachamajoneesia ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

lauantai 25.5.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

sunnuntai 26.5.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

maanantai 27.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Hiiligrillattua possua – 12,70
– chimichurria ja friteerattua maissia (L, G)

Paistettua siikaa – 18,00
– tillipiimää, munavoisulaa ja paahdettua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurimaustevoita,
balsamicoa ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

tiistai 28.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Pekonipastaa – 12,70
– ja tomaatticoncassea (L)

Paistettua siikaa – 18,00
– tillipiimää, munavoisulaa ja paahdettua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurimaustevoita,
balsamicoa ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

keskiviikko 29.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Hiiligrillattua broileria – 12,70
– tomaatti-yrttisalaattia,
mozzarellaa (L, G) ja maalaisleipää (L)

Paistettua kuhaa – 18,00
– sitruunajogurttia ja perunapannukakkua (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurimaustevoita,
balsamicoa ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

torstai 30.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Paistettua maksaa – 12,70
– balsamicosipulia ja karamellisoitua varhaiskaalia (L)

Loimutettua lohta – 18,00
– sitruunajogurttia ja kevätsipuliperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurimaustevoita,
balsamicoa ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

perjantai 31.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Bao bun seesamikanalla – 12,70
– pikkelöityä kurkkua ja friteerattua kukkakaalia (L)

Loimutettua lohta – 18,00
– sitruunajogurttia ja kevätsipuliperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurimaustevoita,
balsamicoa ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

lauantai 1.6.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

sunnuntai 2.6.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

Tee pöytävaraus