Kapun lounas
Nauti päivittäin vaihtuva lounas.
Ravintola Kapteeninhuone
Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.
Lounaspassi
Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.
torstai 25.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Kapun kebab – 12,70
– pitaleipää ja salaattia (L)
Paistettua siikaa – 18,00
– hernepyrettä ja savusuolattua perunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
perjantai 26.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Tomaattipastaa – 12,70
– burrataa ja basilikaöljyä (L)
Paistettua siikaa – 18,00
– hernepyrettä ja savusuolattua perunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
lauantai 27.4.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
sunnuntai 28.4.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
maanantai 29.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Pestokanaa – 12,70
– ja linguinepastaa (L)
Paistettua kuhaa – 18,00
– parsaa, hollandaisea ja perunasalaattia (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– black garlic -majoneesia ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
tiistai 30.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Perunavohveli savulohitäytteellä – 12,70
– ja pinaatti-mozzarellasalaattia (L)
Naudan ulkofilepihvi – 18,00
– maustevoita ja dirty fries (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– black garlic -majoneesia ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
keskiviikko 1.5.
Vappubrunssi – 25,00
– klo 11.00 – 15.00
torstai 2.5.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Jauhelihapullat – 12,70
– pippurikastiketta ja perunamuusia (L, G)
Loimutettua siikaa – 18,00
– gribiche-kastiketta,
sitruunajogurttia ja parmesaaniperunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– black garlic -majoneesia ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
perjantai 3.5.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Chorizo hot dog – 12,70
– coleslaw-salaattia ja nachoja (L)
Loimutettua siikaa – 18,00
– gribiche-kastiketta,
sitruunajogurttia ja parmesaaniperunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– black garlic -majoneesia ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
lauantai 4.5.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
sunnuntai 5.5.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00