Kapun lounas

Nauti päivittäin vaihtuva lounas.

Ravintola Kapteeninhuone

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.

torstai 22.2.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Mozzarella-jauhelihalasagnea – 12,70
– ja yrttisalaattia (L)

Paistettua lohta – 18,00
– timjamiperunaa ja maa-artisokkakermaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– balsamicoa, black garlic -majoneesia
ja murskattua perunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

perjantai 23.2.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Broileria – 12,70
– persikkabearnaisea ja frittiperunaa (L, G)

Paistettua lohta – 18,00
– timjamiperunaa ja maa-artisokkakermaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– balsamicoa, black garlic -majoneesia
ja murskattua perunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

maanantai 26.2.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Pestopastaa – 12,70
– marinoitua tomaattia ja paistettua halloumia (L)

Paistettua lohta – 18,00
– aurajuustokermaa ja pippuriperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– timjami-valkosipulivoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

tiistai 27.2.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Hiiligrillattua cheddarmakkaraa – 12,70
– perunapaistosta ja salsamajoneesia (L, G)

Paistettua lohta – 18,00
– aurajuustokermaa ja pippuriperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– timjami-valkosipulivoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

keskiviikko 28.2.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Pintapaistettua naudanfilettä – 12,70
– ja parmesaanirisottoa (L, G)

Paneroitua ahventa – 18,00
– ruskistetulla voilla maustettua muusia
ja pikkelöityä kurkkua (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– timjami-valkosipulivoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

torstai 29.2.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Ylikypsää possun niskaa – 12,70
– bearnaisea ja lohkoperunaa (L, G)

Taimenta – 18,00
– porkkanapyrettä ja broccolinia (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– timjami-valkosipulivoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

perjantai 1.3.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Jauheliha-nachoburgeri – 12,70
– crispers-perunoita ja mustaa valkosipulimajoneesia (L)

Taimenta – 18,00
– porkkanapyrettä ja broccolinia (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– timjami-valkosipulivoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

Tee pöytävaraus