Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

perjantai 18.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Kanasandwich, currymajoneesia,
hedelmäistä salaattia
ja marinoitua punasipulia (L)  10,50

Kermainen rapukeitto, kampasimpukkaa
ja valkosipulileipää

(L, saa pyydettäessä gluteenittomana)  13,00

Härän sisäfileepihvi, aurajuustokastiketta
ja frittiperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Chicken sandwich, curry mayonnaise,
fruity salad
and marinated red onion (L)  10,50

Creamy crayfish soup, scallop and garlic bread
(L, available gluten free on request)  13,00

Beef tenderloin steak, blue cheese sauce
and deep fried potatoes (L, GL)  19,50

 

maanantai 21.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Nachokuorrutettua kanaa, srirachamajoneesia
ja bataattiranskalaisia (L, GL)  10,50

Paistettua kuhaa, haudutettua paksoita
ja pähkinäinen kukkakaalirisotto (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, sienikastiketta
ja paistettua persiljaperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Nacho breaded chicken, sriracha mayonnaise
and sweet potato fries (L, GL)  10,50

Fried zander, simmered pak choi
and nutty cauliflower risotto (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak, mushroom sauce
and fried parsley potatoes (L, GL)  19,50

 

tiistai 22.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Marinoitu häränliha-nuudeliwokki (L)  10,50

Kaurapaneroitua ahventa, porkkanapyree
ja yrtticrèmellä täytetty uuniperuna (L)  13,00

Härän sisäfileepihvi, sienikastiketta
ja paistettua persiljaperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Marinated beef and noodle wok (L)  10,50

Oatmeal breaded perch, carrot purée
and herb crème filled baked potato (L)  13,00

Beef tenderloin steak, mushroom sauce
and fried parsley potatoes (L, GL)  19,50

 

keskiviikko 23.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Paistettua naudanmaksaa, karamellisoitua sipulia,
perunasosetta, puolukkaa ja pekonimurua (L, GL) 10,50

Pinaattinen parmesan-lohipasta
ja paahdettuja pinjansiemeniä (L)   13,00

Härän sisäfileepihvi, sienikastiketta
ja paistettua persiljaperunaa (L, GL)  19,50

 

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Fried liver, caramelized onion, mashed potatoes,
lingonberries and bacon crumbs (L, GL)  10,50

Pasta with spinach and Parmesan
with roasted pine seeds (L)  13,00

Beef tenderloin steak, mushroom sauce
and fried parsley potatoes (L, GL)  19,50

 

torstai 24.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Paahdettua kanaa, tomaattikastiketta
ja paistettua polentaa (L, GL)  10,50

Loimutettua siikaa, tilli-kananmunatartar
ja friteerattuja viipaleperunoita (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, sienikastiketta
ja paistettua persiljaperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Roasted chicken, tomato sauce
and fried polenta (L, GL)  10,50

Glow fried lavaret, dill-egg tartar
and deep fried potato slices (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak, mushroom sauce
and fried parsley potatoes (L, GL)  19,50

 

perjantai 25.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Yrttijuustolla täytetty porsaanleike,
chili-maustevoi
ja valkosipuliperunapyree (L, GL)  10,50

Pariloitua lohta, karamellisoitua punajuurta
ja vuohenjuustorisotto (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, sienikastiketta
ja paistettua persiljaperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Escalope of pork filled with herb cheese,
chili savoury butter
and garlic potato purée (L, GL)  10,50

Grilled salmon, caramelized beetroot
and chèvre risotto (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak, mushroom sauce
and fried parsley potatoes (L, GL)  19,50

 

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.