Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

torstai 6.8.

Päivän lounas 11-13.30:

Runsas alkupalapöytä 6€ (pääruokana 12€)

Paahdettua porsaan sisäfileetä, chorizo-perunapaistosta ja hunajasinappikastiketta (L,G) 10,70€

Loimutettua lohta, ruohosipulicreme ja paahdettua perunaa (L,G) 14€

Vuohenjuustohärkää, salaattia, paprikahilloketta ja marinoitua punasipulia (L,G) 19,50€

Päivän jälkiruoka 3€

perjantai 7.8.

Päivän lounas 11-13.30:

Runsas alkupalapöytä 6€ (pääruokana 12€)

Paistettua maissikanaa, salsamajoneesia ja röstiperunaa (L,G) 10,70€

Paistettua nieriää, kasviksia ja greippihollandaise (L,G) 14€

Vuohenjuustohärkää, salaattia, paprikahilloketta ja marinoitua punasipulia (L,G) 19,50€

Päivän jälkiruoka 3€

maanantai 10.8.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Paahdettua naudan ulkofileetä, patatas bravas
ja valkosipulimajoneesi (L, GL)  10,70

Sokeripaistettua lohta, perunasosetta
ja etikkakurkkusalaattia (L, GL)    14,00

Karitsan ylikypsää entrcôtea,
viinikastiketta,
kukkakaalipyreetä
ja valkosipuliperunaa (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka   3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Roasted sirloin of beef, patatas bravas
and garlic mayonnaise (L, GL)  10,70

Sugar fried salmon, mashed potatoes
and pickled cucumber salad (L, GL)  14,00

Tender lamb entrecôte, wine sauce,
cauliflower purée
and garlic potatoes (L, GL) 19,50

Daily dessert  3,00

 

tiistai 11.8.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Paahdettua kanaa, romesco-kastiketta
ja pippurilohkoperunaa (L)  10,70

Paistettua siikaa, parmesan-sitruunarisottoa
ja friteerattuja herkkusieniä (L, GL)  14,00

Karitsan ylikypsää entrcôtea,
viinikastiketta, kukkakaalipyreetä
ja valkosipuliperunoita (L, GL)   19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Roasted chicken, romesco sauce
and peppery potato wedges (L)  10,70

Fried lavaret, Parmesan-lemon risotto
and deep fried mushrooms (L, GL)  14,00

Tender lamb entrecôte, wine sauce,
cauliflower purée
and garlic potatoes (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

 

keskiviikko 12.8.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Rub-maustettua possun plumaa, maustevoi
ja sinappista perunasosetta (L, GL)  10,70

Paneroitua kuhaa, pinaatti-perunasalaattia,
parsaa ja kermaviilikastiketta (L)   14,00

Karitsan ylikypsää entrcôtea,
viinikastiketta, kukkakaalipyreetä
ja valkosipuliperunoita (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Rub spiced pork pluma, savoury butter
and mustard flavoured potato mash (L, GL)  10,70

Breadcrumbed zander, spinach-potato salad,
asparagus
and crème fraiche dressing (L)  14,00

Tender lamb entrecôte, wine sauce,
cauliflower purée
and garlic potatoes (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

 

torstai 13.8.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Lindströmin pihvi, mokka-kermakastiketta
ja yrttiperunaa (L, GL)   10,70

Loimutettua lohta
ja kermaista linguine-pastaa (L)  14,00

Karitsan ylikypsää entrcôtea,
viinikastiketta, kukkakaalipyreetä
ja valkosipuliperunoita (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Ground meat and beetroot patty, mocca-cream sauce
and herb potatoes (L, GL)  10,70

Glow fried salmon and creamy linguine pasta (L)  14,00

Tender lamb entrecôte, wine sauce,
cauliflower purée
and garlic potatoes (L, GL) 19,50

Daily dessert  3,00

 

perjantai 14.8.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Tomaattinen rapukeitto ja leipää (L)  10,70

Härän petite tender, sahramirisotto
ja balsamicosiirappia (L, GL)   14,00

Karitsan ylikypsää entrcôtea,
viinikastiketta, kukkakaalipyreetä
ja valkosipuliperunoita (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Tomato flavoured crayfish soup and bread (L)  10,70

Beef petite tender, saffron risotto
and balsamico syrup (L, GL)  14,00

Tender lamb entrecôte, wine sauce,
cauliflower purée
and garlic potatoes (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

 

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-13.30.


Our lunch is served Mon-Fri from 11am to 1.30pm.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Hovin ravintoloissa: Ravintola Kapteeninhuoneella ja Ravintola Byssassa.