Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

keskiviikko 30.9.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja
salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Paahdettua maissikanaa,
savupekonikastiketta
ja rosmariiniperunaa  (L, G)  10,70

Pankojauhoilla paneroitua kuhaa,
wasabimajoneesia
ja maalaislohkoperunaa (L)  14,00

Härän sisäfileepihvi, valkosipuli-persiljavoi,
maissia ja frittiperunaa (L, G)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Roasted corn-fed chicken, smoked bacon sauce
and rosemary potatoes (L, G)  10,70

Panko flour breaded zander, wasabi mayonnaise
and country wedge fries (L)  14,00

Beef tenderloin steak, garlic-parsley butter,
corn and deep fried potatoes (L, G)  19,50

Daily dessert  3,00

 

torstai 1.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja
salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Hirviwallenberg, perunasosetta, herneitä
ja paistettua kantarellia (L, G)  10,70

Loimutettua lohta, ruohosipuliperunaa
ja kananmunatartar (L, G)  14,00

Härän sisäfileepihvi, valkosipuli-persiljavoi,
maissia ja frittiperunaa (L, G)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Elk Wallenberg patty, mashed potatoes,
peas and fried chanterelles (L, G)  10,70

Glow fried salmon, chives potatoes
and egg tartar (L, G)  14,00

Beef tenderloin steak, garlic-parsley butter,
corn and deep fried potatoes (L, G)  19,50

Daily dessert  3,00

 

perjantai 2.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja
salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Chilihärkäburrito, guacamolea,
salsaa ja bataattiranskalaisia (L)  10,70

Paistettua nieriää,
muhennettua suppilovahveroa ja

grillattua Hasselbackan perunaa (L)  14,00

Härän sisäfileepihvi, valkosipuli-persiljavoi,
maissia ja frittiperunaa (L, G)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Chili beef burrito, guacamole,
salsa and sweet potato fries (L)  10,70

Fried arctic char, creamed horn chanterelles
and grilled Hasselbacka potatoes (L)  14,00

Beef tenderloin steak, garlic-parsley butter,
corn and deep fried potatoes (L, G)  19,50

Daily dessert  3,00

 

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.00.


Our lunch is served Mon-Fri from 11am to 2pm.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Hovin ravintoloissa: Ravintola Kapteeninhuoneella ja Ravintola Byssassa.