Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 26.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja
salaatin ja leivän kera
6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Savuriistasmetanalla täytetty uuniperuna ja mozzarellasalaattia (L,G)       10,70

Saaristolaisleivällä paneroitua kuhaa
– paahdettuja juureksia ja sitruunakermaa (L) 14,00

Härän sisäfileepihvi *, dijon-kermakastike ja röstiperunaa (L,G)              19,50
*lihan alkuperämaa Suomi

Päivän jälkiruoka  3,00

 

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Baked potato filled with smoked game and sour cream
-mozzarella salad (L,G)  10,70

Malt bread crumbled zander
– oven baked vegetables and lemon cream (L)  14,00

Beef tenderloin steak, Dijon crème sauce and rôsti potatoes (L, G)  19,50

Daily dessert  3,00

 

tiistai 27.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja
salaatin ja leivän kera
6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Grillattua porsaanfileetä ja savukermaperunaa  (L,G )  10,70
*lihan alkuperämaa Suomi

Siikaa, parmesanrisottoa, porkkanalastuja ja yrttiöljyä (L,G)   14,00

Härän sisäfileepihvi, dijon-kermakastike ja röstiperunaa (L,G)   19,50
*lihan alkuperämaa Suomi

Päivän jälkiruoka 3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Grilled filled of pork and smoked cream potatoes (L,G)  10,70

Fried fillet of lavaret, risotto, carrot chips and herb oil (L, G)  14,00

Beef tenderloin steak, Dijon crème sauce and rôsti potatoes (L, G)  19,50

Daily dessert  3,00

keskiviikko 28.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja
salaatin ja leivän kera
6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Bataatti-kurpitsasosekeittoa
– paistettua halloumia ja palsternakkalastuja (L,G)   10,70

Paistettua ahventa, tilliperunamuusia ja paahdettua porkkanaa (L,G)  14,00

Härän sisäfileepihvi, dijon-kermakastike ja röstiperunaa (L,G)  19,50
*lihan alkuperämaa Suomi

Päivän jälkiruoka 3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Sweet potato and pump purée soup
-fried halloumi and parsnip ships (L, G)  10,70

Fried fillet of pike pearch, mashed potatoes with dill and carrots (L, G)  14,00

Beef tenderloin steak, Dijon crème sauce and rôsti potatoes (L, G)  19,50

Daily dessert  3,00

torstai 29.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja
salaatin ja leivän kera
6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Bao bun, karamellipossua, inkiväärijogurttia ja kukkakaaliwings (L)  10,70
*possun alkuperämaa Suomi

Paistettua siikaa, lakritsi-yrtticreme ja murskattua perunaa (L,G)  14,00

Härän sisäfileepihvi, dijon-kermakastike ja röstiperunaa (L,G) 19,50
*lihan alkuperämaa Suomi

Päivän jälkiruoka   3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Bao bun, caramel pork, ginger yogurt and cauliflower wings (L)  10,70

Fried lavaret, licorice and herb cream, mashed potatoes (L, G)  14,00

Beef tenderloin steak, Dijon crème sauce and rôsti potatoes (L, G)  19,50

Daily dessert  3,00

perjantai 30.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja
salaatin ja leivän kera
6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Savojinkaalikääryleet, perunamuusia ja sokeroitua puolukkaa (L,G)   10,70
*lihan alkuperämaa Suomi

Loimulohta, hunajajogurttikastiketta ja yrttilohkoperunaa (L,G)  14,00

Härän sisäfileepihvi *, dijon-kermakastike ja röstiperunaa (L,G)   19,50
*lihan alkuperämaa Suomi

Päivän jälkiruoka   3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Cabbage rolls, mashed potatoes and lingonberries (L,G)  10,70

Glow fried salmon
-yogurt sauce with honey and potato wedges with herbs (L, G)  14,00

Beef tenderloin steak, Dijon crème sauce and rôsti potatoes (L, G)  19,50

Daily dessert  3,00

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.00.


Our lunch is served Mon-Fri from 11am to 2pm.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Hovin ravintoloissa: Ravintola Kapteeninhuoneella ja Ravintola Byssassa.