maanantai 27.3.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Vuohenjuustosalaattia,
paahdettua pinjansiementä
ja vadelmavinegretteä (L, G) 12,70
Paistettua kuhaa,
piparjuurimuusia ja sokerihernettä (L, G) 18,00
Naudan sisäfilepihvi,
pippurivoita ja dirty fries (L, G) 26,00
Päivän jälkiruoka 4,00
Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00
Goat cheese salad,
roasted pine nuts and raspberry vinaigrette (L, G) 12,70
Fried pikeperch,
horseradish mash and sugar peas (L, G) 18,00
Beef tenderloin,
pepper butter and dirty fries (L, G) 26,00
Dessert of the day 4,00
tiistai 28.3.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Paahdettua kanaa,
pestopastaa ja pikkelöityä tomaattia (L) 12,70
Paistettua lohta,
veriappelsiinirisottoa ja yrttisalaattia (L, G) 18,00
Naudan sisäfilepihvi,
pippurivoita ja dirty fries (L, G) 26,00
Päivän jälkiruoka 4,00
Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00
Roasted chicken
pesto pasta and pickled tomatoes (L) 12,70
Fried salmon,
blood orange risotto and herb salad (L, G) 18,00
Beef tenderloin,
pepper butter and dirty fries (L, G) 26,00
Dessert of the day 4,00
keskiviikko 29.3.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Maa-artisokkakeittoa,
pekonimurua (L, G) ja yrttileipää (L) 12,70
Paistettua lohta,
veriappelsiinirisottoa ja yrttisalaattia (L, G) 18,00
Naudan sisäfilepihvi,
pippurivoita ja dirty fries (L, G) 26,00
Päivän jälkiruoka 4,00
Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00
Jerusalem artichoke soup, bacon crumble (L, G)
and herb bread (L) 12,70
Fried salmon,
blood orange risotto and herb salad (L, G) 18,00
Beef tenderloin,
pepper butter and dirty fries (L, G) 26,00
Dessert of the day 4,00
torstai 30.3.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Seesamilohikulho,
riisiä ja punakaalia (L, G) 12,70
Grillattua Angus Briskettiä,
romescoa ja murskattua perunaa (L, G) 18,00
Naudan sisäfilepihvi,
pippurivoita ja dirty fries (L, G) 26,00
Päivän jälkiruoka 4,00
Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00
Sesame salmon bowl,
rice and red cabbage (L, G) 12,70
Grilled Angus Brisket,
romesco and smashed potatoes (L, G) 18,00
Beef tenderloin,
pepper butter and dirty fries (L, G) 26,00
Dessert of the day 4,00
perjantai 31.3.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Lasagnea,
ja tomaatti-basilikasalaattia (L) 12,70
Paistettua ahventa,
hernemajoneesia ja lohkoperunaa (L, G) 18,00
Naudan sisäfilepihvi,
pippurivoita ja dirty fries (L, G) 26,00
Päivän jälkiruoka 4,00
Starter table
– as a starter 7,00
– as a main course 13,00
Lasagna,
and tomato-herb salad (L) 12,70
Fried perch,
pea mayonnaise and potato wedges (L, G) 18,00
Beef tenderloin,
pepper butter and dirty fries (L, G) 26,00
Dessert of the day 4,00
Tarjoilemme lounaan
ma-pe 11-14.
Tervetuloa!
Our lunch is served
Mon-Fri from
11am to 2pm.
Welcome!
Lounaspassi
Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.