Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

torstai 20.2.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Uuniperuna häränlihatäytteen kera
ja halloumisalaattia (L, GL)  10,70

Misomarinoitua lohta, mausteriisiä
ja paahdettua paksoita (L, GL)  14,00

Härän sisäfileepihvi, béarnaise-kastiketta
ja röstiperunaa (L, GL)    19,50

Päivän jälkiruoka   3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Baked potato with beef filling
and halloumi salad (L, GL)   10,70

Miso marinated salmon, spiced rice
and roasted pak choi (L, GL)   14,00

Daily dessert  3,00

 

 

perjantai 21.2.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Paistettua kanaa, limeöljyä
ja pähkinäinen kookosrisotto (L, GL)  10,70

Maissipaneroitua turskaa,
muhennettua pinaattia

ja paahdettuja juureksia (L, GL)   14,00

Härän sisäfileepihvi, béarnaise-kastiketta
ja röstiperunaa (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka   3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Fried chicken, lime oil
and nutty coconut risotto (L, GL)  10,70

Corn breaded cod, creamed spinach
and roasted root vegetables (L, GL)  14,00

Beef tenderloin steak, sauce Béarnaise
and hash browns (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

 

maanantai 24.2.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Yrttinen jauhelihamureke, kermakastiketta
ja perunasosetta (L, GL)  10,70

Paistettua nieriää, verigreippiä
ja lämmintä perunasalaattia (L, GL)  14,00

Härän sisäfileepihvi, aurajuustokastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Herb flavoured meat loaf, creamy gravy
and mashed potatoes (L, GL)  10,70

Fried arctic char, pink grapefruit
and warm potato salad (L, GL)  14,00

Beef tenderloin steak, blue cheese sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

 

tiistai 25.2.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Pekoniin käärittyä kanaa, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, GL)  10,70

Pariloitua lohta, inkivääri-sitrusrisotto
ja bataattilastuja (L, GL)  14,00

Härän sisäfileepihvi, aurajuustokastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Chicken wrapped in bacon, pepper sauce
and garlic potatoes (L, GL)  10,70

Grilled salmon, ginger-citrus risotto
and sweet potato chips (L, GL)  14,00

Beef tenderloin steak, blue cheese sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

 

keskiviikko 26.2.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Pippurinen häränfileepata
ja Hasselbackan perunaa (L, GL)  10,70

Paistettua siikaa, porkkanapyree
ja röstiperunaa (L, GL)  14,00

Härän sisäfileepihvi, aurajuustokastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka   3,00

 

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Peppery beef stew
and Hasselbacka potatoes (L, GL)  10,70

Fried lavaret, carrot purée
and hash browns (L, GL)  14,00

Beef tenderloin steak, blue cheese sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

 

torstai 27.2.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Ylikypsää possua, BBQ-kastiketta
ja chorizo-perunapaistos (L, GL)  10,70

Pankojauhotettua kuhaa, wasabi-kurkkucrème
ja friteerattua puikulaperunaa (L)  14,00

Härän sisäfileepihvi, aurajuustokastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Tender pork, BBQ sauce
and chorizo-potato hash (L, GL)  10,70

Panko flour breaded zander,
wasabi-cucumber crème
and deep fried almond potatoes (L)  14,00

Beef tenderloin steak, blue cheese sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

 

perjantai 28.2.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana / 12,00 pääruokana

Häränliha-juustosandwich
ja salaattia (L)  10,70

Loimutettua lohta, tomaattikastiketta
ja parmesan-herb potatoes (L, GL)  14,00

Härän sisäfileepihvi, aurajuustokastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

 

Päivän jälkiruoka                                                                                  3,00

Daily dessert

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Beef and cheese sandwich
with salad (L)  10,70

Glow fried salmon, tomato sauce
and Parmesan-herb potatoes (L, GL)  14,00

Beef tenderloin steak, blue cheese sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

 

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.