Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 29.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Härkästroganoff, savusmetanaa
ja persiljaperunaa (L, G) 10, 70

Paistettua siikaa, pinaattikermaa ja perunamuusia (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6, 00
– as a main course 12,00

Beef stroganoff, smoky sour cream,
and parsley potatoes (L, G) 10,70

Fried whitefish, creamed spinach and mashed potatoes (L, G) 14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce and garlic potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

tiistai 30.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Paahdettua broileria, paahdettua tomaattia
ja pestorisottoa (L, G) 10, 70

Loimulohta, herkkusienikastiketta
ja grillattua perunaa (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6, 00
– as a main course 12,00

Roasted chicken, roasted tomatoes and pesto risotto (L, G) 10,70

Blazed salmon, mushroom sauce and grilled potatoes (L, G) 14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce and garlic potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

keskiviikko 1.12.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Tomaatti-mozzarellapastaa
ja timjami-parmesanmurua 10, 70

Paistettua kuhaa, porkkanapyrettä ja
hunajavoissa paahdettua ruusukaalia (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6, 00
– as a main course 12,00

Tomato-mozzarella pasta and parmesan-thyme crumbs 10,70

Fried pike perch, carrot purée and honey butter
roasted brussels sprouts (L, G) 14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce and garlic potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

torstai 2.12.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Hiiligrillattua porsaanfilettä, béarnaisea,
lohkoperunaa ja hillottua punasipulia (L, G) 10, 70

Paistettua ahventa, punajuuririsottoa
ja lehtikaalisipsejä (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6, 00
– as a main course 12,00

Charcoal-grilled pork fillet, béarnaise sauce,
potato wedges and pickled red onions (L, G) 10,70

Fried perch, beetroot risotto and kale chips (L, G) 14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce and garlic potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

perjantai 3.12.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Satay-broileria, riisiä ja mangosalsaa (L, G) 10, 70

Paistettua lohta, sitruunaperunaa ja yrttivoita (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6, 00
– as a main course 12,00

Chicken satay, rice and mango salsa (L, G) 10,70

Fried salmon, lemon potatoes and herb butter (L, G) 14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce and garlic potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

Tarjoilemme lounaan ma-pe 11-14.

Ravintolamme a la carte on avoinna
ma-pe 17-23,
la klo 17 – 23.

Tervetuloa!


Our lunch is served
Mon-Sat from 11am to 2pm.

Our a la carte is open Mon-Fri from
4pm to 11 pm,
Sat from 5pm to 11pm.

Wellcome!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Hovin ravintoloissa: Ravintola Kapteeninhuoneella ja Ravintola Byssassa.