Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 23.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Chili con carne ja pappardellepastaa (L) 11,50

Kaurapaneroitua kuhaa,
perunapyrettä ja tilliemulsio (L) 16,00

Naudan sisäfilepihvi,
pippurikermaa ja lohkoperunaa (L, G) 22,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 7, 00
– as a main course 13,00

Chili con carne
and pappardelle pasta (L) 11,50

Oat-crusted pikeperch,
potato purée and dill emulsion (L) 16,00

Beef tenderloin,
pepper cream and potato wedges (L, G) 22,50

Dessert of the day 3,00

tiistai 24.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Hiiligrillattua porsaanfilettä,
risottoa, pikkelöityä sinapinsiementä ja
 lehtikaalia (L, G) 11,50

Kaurapaneroitua kuhaa,
perunapyrettä ja tilliemulsio (L) 16,00

Naudan sisäfilepihvi,
pippurikermaa ja lohkoperunaa (L, G) 22,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 7, 00
– as a main course 13,00

Charcoal-grilled pork fillet,
risotto, pickled mustard seeds and kale (L, G) 11,50

Oat-crusted pikeperch,
potato purée and dill emulsion (L) 16,00

Beef tenderloin,
pepper cream and potato wedges (L, G) 22,50

Dessert of the day 3,00

keskiviikko 25.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Maapähkinäkanaa,
kurkumariisiä ja paahdettua syädnsalaattia (L, G) 11,50

Paistettua ahventa
ja yrttismetanalla täytettyä uuniperunaa (L, G) 16,00

Naudan sisäfilepihvi,
pippurikermaa ja lohkoperunaa (L, G) 22,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 7, 00
– as a main course 13,00

Peanut chicken,
turmeric rice and roasted salad (L, G) 11,50

Fried perch and
baked potato with herb sour cream (L, G) 16,00

Beef tenderloin,
pepper cream and potato wedges (L, G) 22,50

Dessert of the day 3,00

torstai 26.5.

Hyvää helatorstaita!

Happy Ascension Day!

perjantai 27.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Hiiligrillattua artesaanimakkaraa,
perunapaistosta ja sinappimajoneesia (L, G) 11,50

Loimutettua lohta,
parsaa ja hollandaisea (L, G) 16,00

Naudan sisäfilepihvi,
pippurikermaa ja lohkoperunaa (L, G) 22,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 7, 00
– as a main course 13,00

Charcoal-grilled artisan sausage,
potato bake and mustard mayonnaise (L, G) 11,50

Blazed salmon,
asparagus and hollandaise sauce (L, G) 16,00

Beef tenderloin,
pepper cream and potato wedges (L, G) 22,50

Dessert of the day 3,00

Tarjoilemme lounaan
ma-pe 11-14.

Tervetuloa!


Our lunch is served
Mon-Fri from
11am to 2pm.

Welcome!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.