Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 20.9.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Paahdettua kanaa, hunaja-sitruunajogurttia
ja paahdettua perunaa (L, G) 10,70

Loimulohisalaattia, mangosalsaa
ja paahdettua pähkinää (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, savuvoivaahtoa
ja grillattua perunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6,00
– as a main course 12,00

Roasted chicken, honey lemon yogurt and roasted potatoes (L, G) 10,70

Blazed salmon salad, mango salsa and roasted nuts (L, G) 14,00

Beef tenderloin steak, smoked butter foam
and grilled potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

tiistai 21.9.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Lihapullat, sokeroitua puolukkaa
ja perunamuusia (L, G) 10,70

Paistettua siikaa, suppilovahveroa
ja timjamilohkoperunaa (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, savuvoivaahtoa
ja grillattua perunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6,00
– as a main course 12,00

Meatballs, sugared lingonberries and mashed potatoes (L, G) 10,70

Fried whitefish, funnel chanterelle and thyme potato wedges (L, G) 14,00

Beef tenderloin steak, smoked butter foam
and grilled potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

keskiviikko 22.9.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Mustajuurikeittoa, salsa verde
ja paahdettuja pinjansiemeniä (L, G) 10,70

Grillattua lohta, kukkakaalirisottoa
ja rapeaa parmankinkkua (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, savuvoivaahtoa
ja grillattua perunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6,00
– as a main course 12,00

Black salsify soup, salsa verde and toasted pine nuts (L, G) 10,70

Grilled salmon, cauliflower risotto and crispy parma ham (L, G) 14,00

Beef tenderloin steak, smoked butter foam
and grilled potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

torstai 23.9.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Burratajuustopastaa ja paahdettua tomaattia 10,70

Paistettua ahventa,
juurespyrettä ja broccolinia (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, savuvoivaahtoa
ja grillattua perunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6,00
– as a main course 12,00

Burrata pasta and roasted tomatoes 10,70

Fried perch, root vegetable purée and broccolini (L, G) 14,00

Beef tenderloin steak, smoked butter foam
and grilled potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

perjantai 24.9.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Marinoidulla lohella ja yrttismetanalla
täytetty uuniperuna (L, G) 10,70

Hiiligrillattu Angus burger, salsamajoneesia
ja frittiperunaa (L) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, savuvoivaahtoa
ja grillattua perunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6,00
– as a main course 12,00

Stuffed baked potato with marinated salmon and herbed sour cream (L, G) 10,70

Charcoal grilled Angus burger*, salsa mayonnaise and fried potatoes (L) 14,00

Beef tenderloin steak, smoked butter foam
and grilled potatoes (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

Tarjoilemme lounaan ma-pe 11-14.

Ravintolamme a la carte on avoinna
ma-pe 17-23,
la klo 17 – 23.

Tervetuloa!


Our lunch is served
Mon-Sat from 11am to 2pm.

Our a la carte is open Mon-Fri from
4pm to 11 pm,
Sat from 5pm to 11pm.

Wellcome!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Hovin ravintoloissa: Ravintola Kapteeninhuoneella ja Ravintola Byssassa.