Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 16.9.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Aurajuusto-häränlihapasta (L)  10,50

Paistettua siikaa,
kahvilla maustettua herkkusienikastiketta
ja yrttiperunaa (L, GL)  13,00

Vuohenjuustohärkää, punaviinikastiketta
ja lohkoperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Beef and blue cheese pasta (L)  10,50

Fried lavaret, coffee flavoured mushroom sauce
and herb potatoes (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak with goat cheese,
red wine sauce and wedge fries (L, GL)  19,50

 

tiistai 17.9.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Glaseerattua ylikypsää possua,
savupaprikakastiketta
ja mausteriisiä (L, GL)  10,50

Paistettua lohta, palsternakka-perunapyree
ja muhennettua paksoita (L, GL)  13,00

Vuohenjuustohärkää, punaviinikastiketta
ja lohkoperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Glazed tender pork, smoky paprika sauce
and spiced rice (L, GL)  10,50

Fried salmon, parsnip-potato purée
and creamed pak choi (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak with goat cheese,
red wine sauce and wedge fries (L, GL)  19,50

 

keskiviikko 18.9.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Paahdettua maissikanaa, persikka-bèarnaise
ja kouruperunaa (L, GL)  10,50

Ruispaneroitua kuhaa, yrttiöljyä,
paahdettua kukkakaalia ja perunasosetta (L)  13,00

Vuohenjuustohärkää, punaviinikastiketta
ja lohkoperunaa (L, GL)  19,50

 

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Roasted corn-fed chicken, peach Bèarnaise
and French fries (L, GL)  10,50

Rye breaded zander, herb oil,
roasted cauliflower and potato purée (L)  13,00

Beef tenderloin steak with goat cheese,
red wine sauce and wedge fries (L, GL)  19,50

 

torstai 19.9.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Chili con carne, avokadocrème
ja riisiä (L, GL)   10,50

Lohi-pestopasta (L)  13,00

Vuohenjuustohärkää, punaviinikastiketta
ja lohkoperunaa (L, GL)    19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Chili con carne, avocado crème
and rice (L, GL)  10,50

Salmon and pesto pasta (L)  13,00

Beef tenderloin steak with goat cheese,
red wine sauce and wedge fries (L, GL)  19,50

 

perjantai 20.9.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Chorizo-cheddarburger, kurkkumajoneesia
ja frittiperunaa (L)   10,50

Loimutettua siikaa, paahdettuja juureksia
ja uuniperuna (L, GL)  13,00

Vuohenjuustohärkää, punaviinikastiketta
ja lohkoperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Chorizo-cheddar burger,
cucumber mayonnaise
and deep fried potatoes (L)  10,50

Glow fried lavaret, roasted root vegetables
and baked potato (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak with goat cheese,
red wine sauce and wedge fries (L, GL)  19,50

 

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.