Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 25.3.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Sumakilla maustettua kanaa, tahinijogurttia
ja paahdettua bataattia (L, GL)  10,50

Paistettua siikaa, portobellorisotto
ja artisokkalastuja (L, GL)   13,00

Pippuripihvi ja kermaperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Sumac flavoured chicken, tahini yoghurt
and roasted sweet potato (L, GL)  10,50

Fried lavaret, Portobello risotto
and Jerusalem artichoke chips (L, GL)  13,00

Pepper steak and Dauphinoise potatoes (L, GL)  19,50

 

tiistai 26.3.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Yrttinen pekoniin kääritty lihamureke,
savukermakastiketta ja perunasosetta (L, GL)  10,50

Aurajuustolla kuorrutettua lohta, paahdettua tomaattia
ja ruohosipulitäytteinen uuniperuna (L, GL)  13,00

Pippuripihvi ja kermaperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Herb flavoured meat loaf wrapped in bacon,
smoky cream sauce and mashed potatoes (L, GL)  10,50

Blue cheese gratinated salmon, roasted tomato
and baked potato with chives filling (L, GL)  13,00

Pepper steak and Dauphinoise potatoes (L, GL)  19,50

 

keskiviikko 27.3.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Parmankinkkuun käärittyä kanaa, polentaa
ja chimichurri-kastiketta (L, GL)  10,50

Pankojauhotettua kuhaa, wasabi-kurkkucrème
ja paksoi-perunapaistos (L)  13,00

Pippuripihvi ja kermaperunaa (L, GL)  19,50

 

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Chicken breast wrapped in Parma ham,
polenta and chimichurri dressing (L, GL)  10,50

Panko flour breaded zander, wasabi-cucumber crème
and pak choi-potato hash (L)  13,00

Pepper steak and Dauphinoise potatoes (L, GL)  19,50

 

torstai 28.3.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Naudan paahtopaistia, madeirakastiketta,
paahdettua valkosipulia
ja paistettuja perunoita (L, GL) 10,50

Hunaja-sinappiglaseerattua lohta
ja yrttipastaa (L)  13,00

Pippuripihvi ja kermaperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Roast beef, Madeira sauce, roasted garlic
and fried potatoes (L, GL)  10,50

Honey-mustard glazed salmon
and herb pasta (L)  13,00

Pepper steak and Dauphinoise potatoes (L, GL)  19,50

 

perjantai 29.3.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Lampurilainen,
valkosipulimaustettua ranskankermaa
ja bataattisipsejä (L)  10,50

Yrtti-parmesanpaneroituja ahvenfileitä,
perunakakku ja maustevoi (L, GL)  13,00

Pippuripihvi ja kermaperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Lamburger, garlic flavoured crème fraîche
and sweet potato chips (L)  10,50

Herb and Parmesan breaded fillets of perch,
potato cake and savoury butter (L, GL)  13,00

Pepper steak and Dauphinoise potatoes (L, GL)  19,50

 

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.