Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 20.1.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana  /  12,00 pääruokana

Häränfileetä, Caesar-salaattia
ja timjamikrutonkeja (L)  10,70

Paistettua siikaa, tillicrème
ja paahdettua perunaa (L, GL)  14,00

Härän sisäfileepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

Thoreau suodatettu kuplavesi  3,00

Thoreau suodatettu hiilihapoton vesi sekä kahvi tai tee jälkiruokana sisältyvät hintaan.

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Beef fillet, Caesar salad
and thyme croûtons (L)  10,70

Fried lavaret, dill crème
and roasted potatoes (L, GL)  14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce
and garlic potatoes (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

Thoreau filtered sparkling water  3,00

Thoreau filtered still water as well as coffee or tea as dessert are included in the meal.

tiistai 21.1.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana  /  12,00 pääruokana

Paistettua kanaa, vuohenjuustocrème,
tomaattisalsaa ja jyväpastaa (L)  10,70

Savustettua lohta, pinaattirisotto
ja porkkanapyree (L, GL)  14,00

Härän sisäfileepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

Thoreau suodatettu kuplavesi  3,00

Thoreau suodatettu hiilihapoton vesi sekä kahvi tai tee jälkiruokana sisältyvät hintaan.

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Fried chicken, goat cheese crème, tomato salsa
and whole grain pasta (L)  10,70

Smoked salmon, spinach risotto
and carrot purée (L, GL)  14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce
and garlic potatoes (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

Thoreau filtered sparkling water  3,00

Thoreau filtered still water as well as coffee or tea as dessert are included in the meal.

 

keskiviikko 22.1.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana  /  12,00 pääruokana

Lindströmin pihvi, kermakastiketta
ja perunasosetta (L, GL)  10,70

Haudutettua kuhaa, greippi-voikastiketta
ja punajuurirösti (L, GL)  14,00

Härän sisäfileepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

Thoreau suodatettu kuplavesi  3,00

Thoreau suodatettu hiilihapoton vesi sekä kahvi tai tee jälkiruokana sisältyvät hintaan.

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Ground meat and beetroot steak, creamy gravy
and mashed potatoes (L, GL)  10,70

Poached zander, grapefruit-butter sauce
and beetroot hash browns (L, GL)  14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce
and garlic potatoes (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

Thoreau filtered sparkling water  3,00

Thoreau filtered still water as well as coffee or tea as dessert are included in the meal.

 

torstai 23.1.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana  /  12,00 pääruokana

Paistettua naudanmaksaa, puolukkavoita,
perunasosetta
ja rapeaa pekonimurua (L, GL) 10,70

Paistettua lohta, ruusukaali-perunasalaattia
ja maustekurkkumajoneesia (L, GL)  14,00

Härän sisäfileepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

Thoreau suodatettu kuplavesi  3,00

Thoreau suodatettu hiilihapoton vesi sekä kahvi tai tee jälkiruokana sisältyvät hintaan.

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Fried beef liver, lingonberry butter,
mashed potatoes
and crispy bacon crumbs (L, GL) 10,70

Fried salmon, Brussel sprout-potato salad
and pickled cucumber salad (L, GL)  14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce
and garlic potatoes (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

Thoreau filtered sparkling water  3,00

Thoreau filtered still water as well as coffee or tea as dessert are included in the meal.

 

perjantai 24.1.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 6,00 alkuruokana  /  12,00 pääruokana

Juusto-pekonihampurilainen
ja ranskalaiset perunat (L)   10,70

Paneroitua turskaa, kaprisvoi
ja persilja-perunapyree (L)  14,00

Härän sisäfileepihvi, pippurikastiketta
ja valkosipuliperunaa (L, GL)  19,50

Päivän jälkiruoka  3,00

Thoreau suodatettu kuplavesi  3,00

Thoreau suodatettu hiilihapoton vesi sekä kahvi tai tee jälkiruokana sisältyvät hintaan.

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
6,00 as a starter / 12,00 as main course

Cheese and bacon burger
with French fries (L)  10,70

Breadcrumbed cod, capers butter
and parsley-potato purée (L)  14,00

Beef tenderloin steak, pepper sauce
and garlic potatoes (L, GL)  19,50

Daily dessert  3,00

Thoreau filtered sparkling water  3,00

Thoreau filtered still water as well as coffee or tea as dessert are included in the meal.

 

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.