Skip to main content

Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

tiistai 4.10.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Pekonipastaa,
parmesanjuustoa ja tomaatticoncassé (L, G) 11,50

Paistettua lohta,
sitruuna-perunapyrettä ja tillipestoa (L, G) 16,00

Naudan ulkofilepihvi,
pippurikastiketta ja frittiperunaa (L, G) 22,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 7, 00
– as a main course 13,00

Bacon pasta,
parmesan cheese and tomato concassé (L) 11,50

Fried salmon,
potato purée with lemon and dill pesto (L, G) 16,00

Beef sirloin,
pepper sauce and fried potatoes (L, G) 22,50

Dessert of the day 3,00

keskiviikko 5.10.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Tomaattikeittoa,
vuohenjuustofloat (L, G) ja yrttileipää (L) 11,50

Loimutettua siikaa,
maa-artisokkakermaa ja paahdettuja juureksia (L, G) 16,00

Naudan ulkofilepihvi,
pippurikastiketta ja frittiperunaa (L, G) 22,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 7, 00
– as a main course 13,00

Tomato soup,
goat cheese float (L, G) and herb bread (L) 11,50

Blazed whitefish,
Jerusalem artichoke cream and roasted root vegetables (L, G) 16,00

Beef sirloin,
pepper sauce and fried potatoes (L, G) 22,50

Dessert of the day 3,00

torstai 6.10.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Paahdettua kanaa,
tomaattirisottoa ja friteerattua kukkakaalia (L, G) 11,50

Loimutettua siikaa,
maa-artisokkakermaa ja paahdettuja juureksia (L, G) 16,00

Naudan ulkofilepihvi,
pippurikastiketta ja frittiperunaa (L, G) 22,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 7, 00
– as a main course 13,00

Roasted chicken,
tomato risotto and deep-fried cauliflower (L, G) 11,50

Blazed whitefish,
Jerusalem artichoke cream and roasted root vegetables (L, G) 16,00

Beef sirloin,
pepper sauce and fried potatoes (L, G) 22,50

Dessert of the day 3,00

perjantai 7.10.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Pasta bolognese ja basilikacrème (L) 11,50

Paistettua nieriää, murskattua perunaa
ja herneremoulade (L, G) 16,00

Naudan ulkofilepihvi,
pippurikastiketta ja frittiperunaa (L, G) 22,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 7, 00
– as a main course 13,00

Pasta Bolognese and basil crème (L) 11,50

Fried charr,
smashed potatoes and pea remoulade (L, G) 16,00

Beef sirloin,
pepper sauce and fried potatoes (L, G) 22,50

Dessert of the day 3,00

Tarjoilemme lounaan
ma-pe 11-14.

Tervetuloa!


Our lunch is served
Mon-Fri from
11am to 2pm.

Welcome!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.