Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 27.5.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Pippuroitua porsaanfileetä omena-soijakastikkeessa,
lohkoperunoita ja inkiväärijogurttia (L, GL)  10,50

Paistettua lohta, parmesan-pinaattipastaa
ja marinoitua kirsikkatomaattia (L)  13,00

Härän sisäfileepihvi, Rocquefort-kastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Peppery pork fillet in apple-soya sauce,
wedge fries and ginger yoghurt (L, GL)  10,50

Fried salmon, Parmesan-spinach pasta
and marinated cherry tomatoes (L)  13,00

Beef tenderloin steak, Rocquefort sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

 

tiistai 28.5.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Kapteeninhuoneen lasagne, marinoituja oliiveja
ja focaccia-leipää (L)  10,50

Paistettua kuhaa, ruohosipuliperunaa
ja kukkakaali-porkkanapyree (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, Rocquefort-kastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Homemade lasagne, marinated olives
and focaccia bread (L)  10,50

Fried zander, chives potatoes
and cauliflower-carrot purée (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak, Rocquefort sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

 

keskiviikko 29.5.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Paistettua kanaa, paahdettua paprikakastiketta,
polentaa ja raparperivinaigrette (L, GL)  10,50

Paistettua siikaa, varhaisperunoita,
tillimajoneesia ja lehtikaalia (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, Rocquefort-kastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Fried chicken, roasted red pepper sauce,
polenta and rhubarb vinaigrette (L, GL)  10,50

Fried lavaret, new potatoes,
dill mayonnaise and kale (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak, Rocquefort sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

 

torstai 30.5.

Helatorstai

 

Ascension Day

perjantai 31.5.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Lehtipihvi naudan ulkofileetä, maustevoi
ja paistettua perunaa (L, GL)  10,50

Grillattu kala-kasvisvarras, sitruunacrème
ja perunasalaattia (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, Rocquefort-kastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Beef sirloin minute steak, savoury butter
and fried potatoes (L, GL)  10,50

Grilled fish and vegetable skewer,
lemon crème
and potato salad (L, GL)  13,00

Beef tenderloin steak, Rocquefort sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

 

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.