Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

torstai 27.1.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Paahdettua kanaa,
pestorisottoa ja marinoitua tomaattia (L, G) 10, 70

Hiiligrillattua lohta,
herkkusienikastiketta ja timjami-parmesanperunaa (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, vuohenjuustocreme,
paprikahilloketta ja lohkoperunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6, 00
– as a main course 12,00

Roasted chicken, pesto risotto and marinated tomatoes (L, G) 10,70

Charcoal grilled salmon,
mushroom sauce and thyme-parmesan potatoes (L, G) 14,00

Beef tenderloin,
goat cheese cream, pepper compote and potato wedges (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

perjantai 28.1.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 6,00
– pääruokana 12,00

Pulled pork -burgeri,
béarnaisea ja savusuolattuja perunalastuja (L) 10, 70

Hiiligrillattua lohta,
herkkusienikastiketta ja timjami-parmesanperunaa (L, G) 14,00

Naudan sisäfilepihvi, vuohenjuustocreme,
paprikahilloketta ja lohkoperunaa (L, G) 19,50

Päivän jälkiruoka 3,00

Starter table
– as a starter 6, 00
– as a main course 12,00

Pulled pork burger, béarnaise sauce and smoked salt chips (L) 10,70

Charcoal grilled salmon,
mushroom sauce and thyme-parmesan potatoes (L, G) 14,00

Beef tenderloin,
goat cheese cream, pepper compote and potato wedges (L, G) 19,50

Dessert of the day 3,00

Tarjoilemme lounaan
ma-pe 11-14.

Tervetuloa!


Our lunch is served
Mon-Fri from
11am to 2pm.

Welcome!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Hovin ravintoloissa: Ravintola Kapteeninhuoneella ja Ravintola Byssassa.