Kapun lounas

Nauti päivittäin vaihtuva lounas.

Ravintola Kapteeninhuone

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.

keskiviikko 20.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Hiiligrillattua kanaa – 12,70
– yuzujogurttia ja frittiperunaa (L)

Paistettua kuhaa – 18,00
– porkkanapyrettä ja paahdettua lehtikaalia (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– lohkoperunaa ja maustevoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

torstai 21.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Kermaista lohikeittoa – 12,70
– tilliöljyä, mätiä (L, G) ja saaristolaisleipää (L)

Ylikypsää ibericoa – 18,00
– aiolia ja patatas bravas (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– lohkoperunaa ja maustevoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

perjantai 22.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Sitruunapastaa – 12,70
– ja friteerattuja ravunpyrstöjä (L)

Ylikypsää ibericoa – 18,00
– aiolia ja patatas bravas (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– lohkoperunaa ja maustevoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

lauantai 23.11.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

sunnuntai 24.11.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

maanantai 25.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Paahdettua kanaa – 12,70
– persimon-juustosalaattia ja pähkinää (L, G)

Loimutettua lohta – 18,00
– punajuuririsottoa ja artisokkalastuja (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

tiistai 26.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Wallenbergin pihvi – 12,70
– perunamuusia ja herneitä (L)

Loimutettua lohta – 18,00
– punajuuririsottoa ja artisokkalastuja (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

keskiviikko 27.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Butter chicken – 12,70
– riisiä ja naanleipää (L)

Paistettua ahventa – 18,00
– maa-artisokkakermaa ja paahdettua perunaa (L)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

torstai 28.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Pippurijuustopastaa – 12,70
– ja hiiligrillattua naudan ulkofilettä (L)

Paistettua siikaa – 18,00
– mustatorvisienikastiketta ja timjamiperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

perjantai 29.11.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Paahdettua possua – 12,70
– balsamicoviinikastiketta
ja palsternakka-perunapyrettä (L, G)

Paistettua siikaa – 18,00
– mustatorvisienikastiketta ja timjamiperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

lauantai 30.11.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

sunnuntai 1.12.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

Tee pöytävaraus