Kapun lounas

Nauti päivittäin vaihtuva lounas.

Ravintola Kapteeninhuone

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.

maanantai 15.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Parmankinkku-mozzarellasalaattia – 12,70
– ja mansikkaa (L, G)

Paistettua kuhaa – 18,00
– perunamuusia, sitruunavinegretteä
ja yrttisalaattia (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– maissia, maustevoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

tiistai 16.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Rapeaa kanaa – 12,70
-ja appelsiinirisottoa (L, G)

Paistettua kuhaa – 18,00
– perunamuusia, sitruunavinegretteä
ja yrttisalaattia (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– maissia, maustevoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

keskiviikko 17.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Paneroitu possunleike – 12,70
-bearnaisea ja timjamilohkoperunaa (L)

Paistettua lohta – 18,00
– parsaa, tillivoita ja grillattua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– maissia, maustevoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

torstai 18.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Maa-artisokkakeittoa – 12,70
– paahdettua pähkinää, kukkakaalia (L, G)
ja chiansiemenleipää (L)

Paistettua lohta – 18,00
– parsaa, tillivoita ja grillattua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– maissia, maustevoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

perjantai 19.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Parmesaanirisottoa – 12,70
– ja käsinkuorittuja katkarapuja (L, G)

Hiiligrillattu naudan petite tender – 18,00
– black garlic -majoneesia
ja parmesaaniperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– maissia, maustevoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

lauantai 20.4.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

sunnuntai 21.4.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

Tee pöytävaraus