Kapun lounas
Nauti päivittäin vaihtuva lounas.
Ravintola Kapteeninhuone
Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.
Lounaspassi
Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.
keskiviikko 20.11.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Hiiligrillattua kanaa – 12,70
– yuzujogurttia ja frittiperunaa (L)
Paistettua kuhaa – 18,00
– porkkanapyrettä ja paahdettua lehtikaalia (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– lohkoperunaa ja maustevoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
torstai 21.11.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Kermaista lohikeittoa – 12,70
– tilliöljyä, mätiä (L, G) ja saaristolaisleipää (L)
Ylikypsää ibericoa – 18,00
– aiolia ja patatas bravas (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– lohkoperunaa ja maustevoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
perjantai 22.11.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Sitruunapastaa – 12,70
– ja friteerattuja ravunpyrstöjä (L)
Ylikypsää ibericoa – 18,00
– aiolia ja patatas bravas (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– lohkoperunaa ja maustevoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
lauantai 23.11.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
sunnuntai 24.11.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
maanantai 25.11.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Paahdettua kanaa – 12,70
– persimon-juustosalaattia ja pähkinää (L, G)
Loimutettua lohta – 18,00
– punajuuririsottoa ja artisokkalastuja (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
tiistai 26.11.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Wallenbergin pihvi – 12,70
– perunamuusia ja herneitä (L)
Loimutettua lohta – 18,00
– punajuuririsottoa ja artisokkalastuja (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
keskiviikko 27.11.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Butter chicken – 12,70
– riisiä ja naanleipää (L)
Paistettua ahventa – 18,00
– maa-artisokkakermaa ja paahdettua perunaa (L)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
torstai 28.11.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Pippurijuustopastaa – 12,70
– ja hiiligrillattua naudan ulkofilettä (L)
Paistettua siikaa – 18,00
– mustatorvisienikastiketta ja timjamiperunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
perjantai 29.11.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Paahdettua possua – 12,70
– balsamicoviinikastiketta
ja palsternakka-perunapyrettä (L, G)
Paistettua siikaa – 18,00
– mustatorvisienikastiketta ja timjamiperunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– pippurikastiketta ja crispers-perunoita (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
lauantai 30.11.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
sunnuntai 1.12.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00