Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 23.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Pariloitu häränleike, pekoni-sipulikastiketta
ja lohkoperunoita (L, GL)  10,50

Paistettua siikaa, limemajoneesia
ja tilliperunasosetta (L, GL)   13,00

Châteaubriand, viinikastiketta
ja aurajuustoperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Grilled escalope of beef, bacon-onion sauce
and wedge fries (L, GL)  10,50

Fried lavaret, lime mayonnaise
and dill potato purée (L, GL)  13,00

Châteaubriand, wine sauce
and blue cheese potatoes (L, GL)   19,50

tiistai 24.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Karamellipossua ja riisiä (L, GL)  10,50

Paistettua kuhaa, suppilovahverokastiketta
ja tilliperunoita (L, GL)  13,00

Châteaubriand, viinikastiketta
ja aurajuustoperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Caramelized pork and rice (L, GL)  10,50

Fried fillet of zander, horn chanterelle sauce
and dill potatoes (L, GL)  13,00

Châteaubriand, wine sauce
and blue cheese potatoes (L, GL)  19,50

keskiviikko 25.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Yrttibroileria ja uunilohkoperunoita (L, GL)  10,50

Loimutettua lohta, remoulade-kastiketta
ja tilliperunoita (L, GL)  13,00

Châteaubriand, viinikastiketta
ja aurajuustoperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Herb flavoured chicken
and baked potato wedges (L, GL)  10,50

Glow fried salmon, Remoulade sauce
and dill potatoes (L, GL) 13,00

Châteaubriand, wine sauce
and blue cheese potatoes (L, GL)  19,50

torstai 26.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Savuporopastaa ja parmesanjuustoa (L)  10,50

Paistettuja ahvenfileitä, manteli-kermakastiketta
ja tilliperunoita (L)  13,00

Châteaubriand, viinikastiketta
ja aurajuustoperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Pasta with cold smoked reindeer
and Parmesan cheese (L)  10,50

Fried fillets of perch, creamy almond sauce
and dill potatoes (L)  13,00

Châteaubriand, wine sauce
and blue cheese potatoes (L, GL)  19,50

perjantai 27.10.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Porsaanselykset, tummaa paprikakastiketta
ja tikkuperunoita (L, GL)  10,50

Paneroitua turskaa, sitruunakastiketta
ja perunasosetta (L)  13,00

Châteaubriand, viinikastiketta
ja aurajuustoperunaa (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Noisettes of pork, dark red pepper sauce
and potato matches (L, GL)  10,50

Bread crumbed cod, lemon sauce
and mashed potatoes (L)  13,00

Châteaubriand, wine sauce
and blue cheese potatoes (L, GL)  19,50

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Uutta!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Vuojoen Kartano, Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.