Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

keskiviikko 1.3.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Paistettua maksaa, muhennettua sipulia
ja perunasosetta (L, GL)  10,50

Paistettua siikaa, kantarellikastiketta
ja tilliperunoita (L, GL)   13,00

Ankankoipiconfit, appelsiinikastiketta
ja parmesanrisotto (L, GL)    19,50

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Fried liver, creamed onion
and mashed potatoes (L, GL)  10,50

Fried lavaret, chanterelle sauce
and dill potatoes (L, GL)  13,00

Duck leg confit, orange sauce
and Parmesan risotto (L, GL)  19,50

torstai 2.3.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Maissipaneroitu broilerleike, salsamajoneesia
ja bataattiranskalaisia (L)  10,50

Valkoviinissä haudutettua nieriää, hollandaise-kastiketta
ja tilliperunoita (L, GL)  13,00

Ankankoipiconfit, appelsiinikastiketta
ja parmesanrisotto (L, GL)  19,50

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Corn Flakes breaded escalope of chicken breast,
salsa mayonnaise and sweet potato fries (L)  10,50

Arctic char simmered in white wine, Hollandaise sauce
and dill potatoes (L, GL)  13,00

Duck leg confit, orange sauce
and Parmesan risotto (L, GL)   19,50

perjantai 3.3.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Porsaanleike Cordon Bleu ja perunasosetta (L)  10,50

Maalaisleivällä paneroituja ahvenfileitä
ja valkoviinirisotto  13,00

Ankankoipiconfit, appelsiinikastiketta
ja parmesanrisotto (L, GL)    19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Escalope of pork Cordon Bleu and mashed potatoes (L)  10,50

Breaded fillets of perch and white wine risotto  13,00

Duck leg confit, orange sauce
and Parmesan risotto (L, GL)  19,50

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Uutta!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Vuojoen Kartano, Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.