Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 21.5.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Possunposkea, sinappikastiketta
ja perunasosetta (L, GL)  10,50

Paistettua kuhaa, sahrami-valkoviinikastiketta
ja tilliperunoita (L)  13,00

Härän sisäfileepihvi, viherpippurikastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Pork cheek, mustard sauce
and mashed potatoes (L, GL)  10,50

Fried zander, saffron-white wine sauce
and dill potatoes (L)  13,00

Tenderloin of beef, green pepper sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

tiistai 22.5.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Ylikypsää härän entrecôtea, viinikastiketta
ja yrttiperunoita (L, GL)  10,50

Mantelikermassa haudutettua lohta
ja tilliperunoita (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, viherpippurikastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)   19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Tender beef entrecôte, wine sauce
and herb potatoes (L, GL)  10,50

Salmon simmered in almond cream
with dill potatoes (L, GL)  13,00

Tenderloin of beef, green pepper sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

keskiviikko 23.5.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Broilerileike, jyvä-kasvispaistosta
ja paholaishilloa (L)  10,50

Paistettua siikaa, kantarellikastiketta
ja tilliperunoita (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, viherpippurikastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Escalope of chicken breast, grain-vegetable casserole
and sweet chili jam (L)  10,50

Fried lavaret, chanterelle sauce
and dill potatoes (L, GL)  13,00

Tenderloin of beef, green pepper sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

torstai 24.5.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Rapupastaa ja parmesanjuustoa (L)   10,50

Paistettua nieriää, purjosmetanaa
ja juures-perunapaistos (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, viherpippurikastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Crayfish pasta and Parmesan cheese (L)  10,50

Fried arctic char, leek sour cream
and root vegetable-potato hash (L, GL)  13,00

Tenderloin of beef, green pepper sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

perjantai 25.5.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Pariloitu porsaanleike, pekoni-sipulipaistosta
ja perunasosetta (L, GL)  10,50

Ruisleivitettyjä ahvenfileitä, sitruunarisotto
ja yrttiöljyä (L)  13,00

Härän sisäfileepihvi, viherpippurikastiketta
ja maalaisranskalaisia (L, GL)   19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Grilled escalope of pork, fried bacon and onion
and mashed potatoes (L, GL)  10,50

Rye breaded fillets of perch,
lemon risotto and herb oil (L)  13,00

Tenderloin of beef, green pepper sauce
and country French fries (L, GL)  19,50

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Uutta!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.