Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

maanantai 23.4.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Pariloitu porsaanleike, pippurikastiketta
ja perunasosetta (L, GL)  10,50

Paistettua siikaa, rapumajoneesi
ja juurespaistos (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, haudutettua paprikaa ja sipulia
ja maalaisranskalaisia (L, GL)   19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Grilled escalope of pork, pepper sauce
and mashed potatoes (L, GL)  10,50

Fried lavaret, crayfish mayonnaise
and root vegetable hash (L, GL)  13,00

Tenderloin of beef, simmered red pepper and onion
and country French fries (L, GL)  19,50

tiistai 24.4.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Savulohipastaa ja parmesanjuustoa (L)  10,50

Paistettua kuhaa, anjoviskastiketta
ja tilliperunoita (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, haudutettua paprikaa ja sipulia
ja maalaisranskalaisia (L, GL)   19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Smoked salmon pasta and Parmesan cheese (L)  10,50

Fried zander, anchovy sauce
and dill potatoes (L, GL)  13,00

Tenderloin of beef, simmered red pepper and onion
and country French fries (L, GL)  19,50

keskiviikko 25.4.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Häränselykset venäläiseen tapaan
ja yrttiperunoita (L, GL)   10,50

Loimutettua lohta, kantarellikastiketta
ja tilliperunoita (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, haudutettua paprikaa ja sipulia
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Noisettes of beef Russian style
and herb potatoes (L, GL)  10,50

Glow fried salmon, chanterelle sauce
and dill potatoes (L, GL)  13,00

Tenderloin of beef, simmered red pepper and onion
and country French fries (L, GL)  19,50

torstai 26.4.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Kukkoa viinissä ja riisiä (L, GL)   10,50

Paistettua nieriää, tilliaioli
ja juurespaistos (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, haudutettua paprikaa ja sipulia
ja maalaisranskalaisia (L, GL)   19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Coq au vin and rice (L, GL)  10,50

Fried arctic char, dill aioli
and root vegetable hash (L, GL)  13,00

Tenderloin of beef, simmered red pepper and onion
and country French fries (L, GL)  19,50

perjantai 27.4.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Sveitsinleikeja tikkuperunoita (L)   10,50

Kalavarras, mätikastiketta ja risotto (L, GL)  13,00

Härän sisäfileepihvi, haudutettua paprikaa ja sipulia
ja maalaisranskalaisia (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Schweitzer schnitzel and potato matches (L)  10,50

Fish skewer, roe sauce and risotto (L, GL)  13,00

Tenderloin of beef, simmered red pepper and onion
and country French fries (L, GL)  19,50

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Uutta!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Vuojoen Kartano, Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.