Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

perjantai 28.4.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

 
Porsaanleike Gordon Blue ja ranskalaisia perunoita (L)       10,50

Paistettua turskaa, rapukastiketta ja tilliperunoita (L, GL)   13,00

Châteaubriand (L, GL)   19,50

-yrttivoi, viinikastike ja röstiperunat (L, GL)

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Grilled escalope of pork Gordon Blue 10,50
and French fries (L)

Fried god, prawn sauce and dill potatoes (L, GL)  13,00

Châteaubriand
– herb butter, wine sauce and Rösti potatoes  19,50

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Uutta!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Vuojoen Kartano, Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.