Lounaslista


Herkkuja jokaiseen arkipäivään.

keskiviikko 17.1.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Ylikypsää porsaankylkeä, sinappikastiketta
ja perunasosetta (L, GL)  10,50

Pestokuorrutettua lohta, kermaviilikastiketta
ja tilliperunoita (L, GL)  13,00

Châteaubriand, aromivoikastiketta
ja maalaislohkoperunoita (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Tender pork flank, mustard sauce
and mashed potatoes (L, GL)  10,50

Pesto gratinated salmon, crème fraiche dressing
and dill potatoes (L, GL)  13,00

Châteaubriand, savoury butter sauce
and country style wedge fries (L, GL)  19,50

torstai 18.1.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Lammaspyörykät, yrtti-valkosipulikastiketta
ja perunasosetta (L)  10,50

Paistettua nieriää, muhennettua lehtikaalia
ja tilliperunoita (L, GL)  13,00

Châteaubriand, aromivoikastiketta
ja maalaislohkoperunoita (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Lamb meatballs, herb and garlic sauce
and mashed potatoes (L)  10,50

Fried arctic char, creamed kale
and dill potatoes (L, GL)  13,00

Châteaubriand, savoury butter sauce
and country style wedge fries (L, GL)  19,50

perjantai 19.1.

Runsas alkupalapöytä
-kylmiä kala- ja lihaherkkuja salaatin ja leivän kera
 5,50 alkuruokana  /  10,50 pääruokana

Pastaa, chorizo-kasvispaistosta
ja parmesanjuustoa 10,50

Parmankinkkuun käärittyjä ahvenfileitä
ja tillirisottoa (L, GL)  13,00

Châteaubriand, aromivoikastiketta
ja maalaislohkoperunoita (L, GL)  19,50

 

Salad and cold cut buffet
Cold fish and meat delicacies with salad and bread
5,50 as a starter / 10,50 as main course

Pasta, chorizo-vegetable hash
and Parmesan cheese  10,50

Fillets of perch wrapped in Parma ham
with dill risotto (L, GL)  13,00

Châteaubriand, savoury butter sauce
and country style wedge fries (L, GL)  19,50

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14.


The lunch is served mon-fri from 11 to 14.

Uutta!

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä kaikissa HoviSalesin ravintoloissa.Valintasi mukaan; Vuojoen Kartano, Ravintola Kapteeninhuone sekä Ravintola Byssa.