Rauman Hovi Oy siirtyy seuraavalle sukupolvelle

Tiedote 14.12.2023

Juhani Ignatiuksen omistamassa, Rauman Hovi Oy:ssä on toteutettu sukupolvenvaihdos. 13.12.2023 toimeenpannussa omistusjärjestelyssä yhtiön uusiksi omistajiksi ovat tulleet Juhanin lapset, Iiro pääomistajaksi ja Lasse sekä Juhanin sisko, Anne Ignatius-Helander.


Uusi omistajataho takaa yhtiön vahvan osaamisen ja kokemuksen, sillä kaikki kolme, uutta omistajaa ovat pitkään toimineet yhtiön vastuullisissa tehtävissä. Jatkajilla on intohimo jalostaa ja kehittää yrityksen tarinaa.
Juhani Ignatiuksen perustama Rauman Hovi Oy on vuodesta 1992 tarjonnut laaja-alaisesti hotelli- ja ravintola-alan palveluita Länsi-Suomessa. Yhtiöllä on toimintoja useassa toimipisteessä. Tunnetuimmat niistä ovat Rauman keskustassa toimivat hotellit Kalliohovi ja Raumanlinna sekä ravintola Kapteeninhuone. Näiden lisäksi yhtiö tarjoaa ravintola- ja tilaisuuspalveluja Juhlahovissa ja Johtolassa, joissa aina tarjonta muokataan joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Rauman Hovi Oy vastaa myös Olkiluodon ravintolapalveluista. Yhtiöllä on lisäksi kattavat catering-palvelut.


’’Nyt on aika hengähtää ja viettää aikaa enemmän muissa merkeissä kuin töiden kanssa. Onneksi on hyvät ja tutut jatkajat’’

– Juhani Ignatius


Kaupan yhteydessä isoja muutoksia ei ole luvassa. Yhtiö aikoo seuraavaksi panostaa hotellipuolella sähköisten järjestelmien ja myyntikanavien kehittämiseen.


’’Rauman Hovi Oy haluaa jatkossa olla vieläkin tunnetumpi ja arvostettu kumppani paikallisille yrityksille ja välittää niin omista työntekijöistään kuin vieraistaankin’’

– Iiro Ignatius


Lisätietoja:
Iiro Ignatius
iiro.ignatius@hovihotels.fi
044-3756413

Ajankohtaista

Tee pöytävaraus